web maker

Webdesign

Betaalbaar webdesign op uw maat

Is uw website toe aan een nieuw design? Of bent u nog niet aanwezig op internet? Wij staan voor u klaar en bouwen uw website op een efficiënte en betaalbare manier!

Een website, uw digitaal uithangbord

Website - Heel wat bedrijfsleiders zien hun onderneming nog altijd als iets zuiver offline. Ook al heeft het grootste deel van hun activiteiten niets te maken met het internet, het web is ondertussen een vast onderdeel van de manier waarop zaken gedaan worden.

Uw onderneming - Elke zichzelf respecterende onderneming heeft dan ook een professionele website nodig. Iedere potentiële klant zal steeds in eerste instantie informatie over u opzoeken vanuit zijn luie zetel, dus op het web. Hier niet op aanwezig zijn, betekent dat de klant verder zoekt...

image webdesign

Zichtbaarheid

80% van de bezoekers op een website klikt weg in de eerste 3 seconden. Langer hebben ze niet nodig om te beslissen of er iets leuk, betrouwbaar of waardevol uitziet. Hierdoor is de kans dus heel groot dat uw concurrent gaat lopen met uw potentiële klanten!

Visitekaartje

Een aantrekkelijke website is veel méér dan enkel een digitaal visitekaartje.
Naast een hedendaags en creatief webdesign zorgt een degelijke website voor nieuwe klanten. Een design die tevens geoptimaliseerd is om te bekijken op alle mobiele toestellen.

Websites

Een website is een digitaal uithangbord dat 24/24 beschikbaar is. De meeste mensen gaan deze in de eerste plaats bekijken om uw product of dienst te zoeken.

SEO optimalisatie

Het is zo dat de zoektocht naar een product of dienst voor de meeste mensen vandaag de dag begint op Google.
Hier gevonden worden is een noodzaak!

Social Media 

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Ben jij al aanwezig ? Dan koppelen we dit aan uw website.

Uniek ontwerp

Het is nooit leuk om een andere website tegen te komen met hetzelfde uiterlijk. Voor elk project starten we vanaf nul en bouwen we uw unieke website.

Het traject

... dat we samen met u doorlopen.

  1. KENNISMAKING - Wij brengen uw wensen in kaart en onderzoeken welke informatie er vanuit het bedrijf naar het web gepubliceerd kan worden.
  2. ONTWERP EN OFFERTE - Op basis van deze informatie werken wij een voorstel uit, met de daar aan gekoppelde ontwikkelingsprijs.
  3. PRODUCTIE - Vervolgens gaan we de website bouwen volgens de afgesproken specificaties. Er wordt steeds goed met u overlegd tot het uiteindelijk resultaat.
  4. PUBLICATIE - Tenslotte gaan we deze site publiceren. Dit kan uiteraard bij gelijk welke hosting partner van uw keuze. Of wij verzorgen de publicatie via Combel Internet Solutions waarmee we een partnership hebben.

Volg ons !