easy site builder

Support

Problemen met computers, printers, ... ?

Niets zo frusterend als een computer die het laat afweten, net op het ogenblik dat u hem nodig heeft!
Hier kunnen wij u zeker bij helpen.

image broken laptop

U kan bij ons terecht voor onderhoud en herstelling

...van laptops, desktops, tablets, printers, netwerktoestellen (ook niet bij ons aangekocht)!

PROBLEMEN

U heeft computerproblemen, uw netwerk is een puinhoop ? U heeft regelmatig hulp nodig van een specialist ? 
U kan geen mails meer ontvangen, uw printer doet het niet, uw computer start niet meer op...
Contacteer ons en wij zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.

  • REMOTE SUPPORT - Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, kunnen we eveneens online support geven. Hieronder kan u een tool downloaden, wat ons toelaat uw pc tijdelijk via het web over te nemen en u hierdoor ondersteuning te bieden. Via deze link kan u Teamviewer downloaden.
  • ONDERHOUD EN HERSTELLING - Uw toestel is traag geworden, deze wil niet meer opstarten of loopt vast, u krijgt meldingen te zien die u nog nooit eerder hebt gezien. Programma's reageren niet meer zoals u dit verwacht... U kan met al deze vragen en problemen bij ons terecht. Ook met toestellen die niet bij ons zijn aangekocht uiteraard.
  • RECUPERATIE GEGEVENS - Wanneer de gegevensdrager (harde schijf) kuren begint te vertonen en net dan is het een tijdje geleden dat u een backup heeft kunnen maken. We kunnen voor u in de mate van het mogelijke foto's, brieven enz... trachten te recupereren. Wanneer dit niet (volledig) zou lukken, kunnen we dit verder naar een gespecialiseerd labo sturen.
  • TER PLAATSE - Het is moeilijker voor u om de toestellen te verplaatsen of u heeft liever dat wij bij u komen om te zoeken naar oplossingen, dat kan natuurlijk ook.

Volg ons !