bootstrap responsive templates

Hardware

Verkoop - Onderhoud - Herstellingen 

Wij denken samen met u naar een oplossing die voor u het voordeligste is!

U kan op ons rekenen voor :

Verkoop

Computers, laptops, mobiele toestellen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Bij ons krijgt u duidelijke, verstaanbare en betrouwbare informatie. Aan de hand van uw gebruikspatroon en budget zullen we u het beste toestel aanraden.
Alle toestellen kunnen door ons volledig geïnstalleerd en klaargezet worden, zodat u geen productieve tijd kwijt bent.

Onderhoud

Indien u dit wenst, kan u bij ons terecht voor een periodiek nazicht van uw toestel.
Op deze manier blijft uw toestel steeds optimaal werken.

Herstellingen

Ook wanneer het fout loopt, kan u op ons rekenen.

Altijd onder uw voorwaarden

  1. KWALITEIT - Wij raden enkel kwaliteitsvolle producten aan en dit aan een sterke prijs. Bij ons kan u gerust zijn dat u een goed product hebt.
  2. UITSTEKENDE DIENST NA VERKOOP - Bij problemen kan u steeds bij ons terecht, nemen we over op afstand of komen we ter plaatse.
  3. PROFESSIONEEL ADVIES - Wij beschikken over een uitstekende kennis van onze producten. Wij geven onze klanten steeds eerlijk advies bij al hun aankopen. Wij helpen u met plezier bij uw keuze.
image laptop

Laptops

Bij de aankoop van een laptop moet u rekening houden met een aantal factoren. Wilt u de snelheid van een SSD, de grote opslag van een standaard harde schijf of beide. Voor professionele gebruikers is de autonomie soms heel belangrijk. Gebruikt u veel grafische programma's of zal op het toestel games gespeeld worden. Aan de hand van deze vragen, en natuurlijk uw budget, gaan wij op zoek.
Wij leveren toestellen zowel aan particulieren als aan professionelen.

image tablet

Tablets

Mobiele toestellen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Aan de hand van de keuze van "familie" (Apple - Android - Windows), uw gebruikspatroon en uw budget, zullen wij u een toestel aanraden.

image printer

Printers - Multifunctionals

Inktjet of laserprinter?
Printers met of zonder scanner? Zo zijn laserprinters vaak duurder in aankoop maar aanzienlijk zuiniger.
Afhankelijk van uw gebruik zullen wij u trachten zo goed mogelijk advies te geven in uw beslissing.

image desktop

Desktops

Wanneer kiest u voor een desktop? Een desktop als vast toestel kan in verschillende situaties een goede keuze zijn. Met een desktop bestaat de mogelijkheid om uw configuratie naar uw noden aan te passen. Voor de high performance gamers is een desktop onmisbaar om uren met maximum graphics te gamen.
Desktops voor professionelen met betrouwbare hardware en lange termijn garantie zijn uiteraard ook leverbaar.

image mouse

Accessoires

Externe toestenborden, draadloze muizen, docking stations, ... U kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen hiervoor zorgen.

  • Ruim aanbod van kwalitatieve producten  - Wij werken steeds met een ruim aanbod aan kwalitatieve producten.
  • Professionele kennis en advies  - Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u steeds bijstaan met professioneel advies bij de aanschaf van uw producten. Wij helpen steeds mee om samen met u de beste oplossing te bekomen.
  • Flexibiliteit in service - Wij houden service hoog in het vaandel. Zo kan u steeds rekenen op een uitstekende en flexibele service. Via verschillende kanalen zijn wij steeds bereikbaar om u een perfecte service te kunnen bieden.
  • Eigen technische dienst - Met meer dan 15 jaar ervaring kan u steeds rekenen op onze diensten voor installaties, herstellingen en onderhoud van systemen, laptops ... Ook van toestellen niet bij ons aangekocht.

Installatie


Uiteraard kunnen wij de installatie volledig uitvoeren naar uw wens.
Welke zaken wilt u door ons laten uitvoeren, welke wil u zelf doen ?
U bepaalt dit volledig zelf !
We verkopen, ondersteunen en herstellen alle merken!
Neem gerust contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

Volg ons !