bootstrap template

Software ontwikkeling

Ontwikkeling van software op uw maat !

Uw bedrijf kan niet meer zonder software. U wil tegelijk efficiënt en helder kunnen rapporteren én vlot kunnen doorwerken. Een enorme uitdaging, want alles evolueert snel. Wij staan u bij met advies, analyseren uw problematiek en werken samen met u het nieuwe project uit. Dat kan gaan van een facturatieprogramma, een klantenbeheerssysteem, ...

Een voorstelling van realisaties

Windows software zoals u ze nodig heeft!

We zijn een kleine ambitieuze onderneming !

  • We richten ons op het leveren van kwaliteit. Vandaar ook onze stelling : we zijn pas klaar als de klant gekregen heeft wat hij voor ogen had. We willen ons onderscheiden van onze concurrenten door uit te blinken op drie gebieden: Gebruiksvriendelijkheid, Service en Kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van kleine en complexe maatwerkoplossingen voor Windows toestellen en leveren maatwerkoplossingen voor al uw administratieve problemen. 
  • Wij ontwerpen aangepaste softwareoplossingen voor alle branches of beroepen en laten ze evolueren zodat ze op lange termijn perfect passen binnen de realiteit van de business van onze klanten.
  • Zoals u kan zien hebben we al mooie producten kunnen produceren.
    Een greep uit onze realisaties:
ilbafact

IlBa Fact

Een globaal administratief programma ontwikkeld voor KMO. De belangrijkste functies zijn klantenbeheer, artikelbeheer, uurregistratie/prestaties, offerte, facturatie.

ilbarenter

IlBa Renter

Een applicatie ontwikkeld voor gebouwbeheerders. Het omvat onder meer huurder- & contractbeheer, betalingsregistratie, indexeringsmodule, jaarlijkse afrekeningsmodule.

ilbaartists

IlBa Artists

IlBa Artists is een programma ontwikkeld voor boekingskantoren en eventbureau's. Dit heeft als doel de problematiek klantenbeheer-facturatie lichter te maken.

ilbaironshops

IlBa Ironshops

Dit is een applicatie ontwikkeld voor strijkwinkels en strijkateliers. Deze kassa kan werkbons/tickets aanmaken voor zowel afhandeling via cash als dienstencheque.

ilbamembers

IlBa Members

Een programma voor het beheer van de leden van uw vereniging/club.
Algemene gegevens, lidmaatschappen, herinneringen, ... allemaal mogelijk.

ilba uw applicatie

Komt hier uw applicatie ?

Indien u meer informatie wenst over wat we voor u kunnen betekenen, vraag gerust meer informatie !


Volg ons !